Alaquàs recapta 1000 euros en el tradicional mercat solidari

La jornada, organizada por el Ayuntamiento de Alaquàs, la Casa de Juventud Sauqala y los Corresponsales Juveniles con la colaboración de la Asociación de Comerciantes de Alaquàs CADA, contó con la participación de asociaciones de carácter humanitario

Guardar

img_2529
img_2529

L’Ajuntament d’Alaquàs, la Casa de Joventut Sauqala i els Corresponsals Juvenils han organitzat un any més, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Alaquàs CAdA, el tradicional Mercat Solidari del 5 de gener. Una jornada solidària en la qual es van recaptar un total de 1000 euros que aniran destinats al projecte Joc Solidari.

Un total de 45 joves així com les voluntàries europees van participar en l’organització de l’activitat amb la venda de productes i la realització de tallers per a xiquets i xiquetes. L’activitat formava del programa de Nadal Alaquàs i va comptar amb la participació dels centres escolars del municipi i associacions cooperatives i humanitàries com Escoles Solidàries, ADECOI, Gent Solidària de l’Horta Sud, Aldeas Infantiles SOS, Estrella del Norte, ASBOLES València, i Agua de Coco. Va col·laborar també l’Ateneu cedint les seues instal·lacions.

Des de l’Ajuntament d’Alaquàs es pretén donar visibilitat a aquest tipus d’activitats que fomenten l’ajuda entre persones i els valors de ser humanitari, cooperatiu i solidari amb els més necessitats.

Destacats