Alaquàs obri la seua "finestreta única" per a agilitar gestions

Guardar

ventanilla unica alaquas
ventanilla unica alaquas

L'Ajuntament d'Alaquàs ha posat en marxa recentment un nou servei, conegut oficialment com "Ventanilla única" que té per objectiu agilitzar i facilitar els tràmits entre els ciutadans i ciutadanes i les diferents administracions públiques (Administració General de l'Estat, Autonòmica i Local).

Fins hui, l'usuari i usuària que acudia a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) podia realitzar qualsevol tràmit per registre d'entrada dirigit a l'Ajuntament d'Alaquàs, és a dir, relacionats amb expedients, procediments, subvencions, campanyes...del municipi i/o Ajuntament. Gràcies a aquest nou servei qualsevol ciutadà i ciutadana també podrà personar-se en les oficines de l'Ajuntament per a presentar documents i/o instàncies dirigides a altres organismes públics sense necessitat de desplaçar-se a l'organisme corresponent. Els documents seran escanejats i enviats pel sistema a l'organisme públic de destinació. La situació dels processos i els justificants de recepció es podran consultar mitjançant seu electrònica, amb el certificat digital.

Aquest servei al ciutadà és el resultat de l'avanç en el desenvolupament del sistema intercomunicat de registres entre administracions que busca simplificar cadascun dels tràmits i gestions administratives.

Destacats