Alaquàs i Quart de Poblet, els municipis de l'Horta Sud que registren brots de coronavirus

Guardar

Pruebas-test
Pruebas-test

La Conselleria de Sanitat ha informat de les noves dades del coronavirus a la Comunitat Valenciana. Així, s'han produït tres brots en dos municipis de l'Horta Sud. En el cas de Quart de Poblet, es tracta d'un brot d'origen social amb sis persones que han donat positiu després de la realització de la PCR o test d'antígens. No obstant això, Alaquàs s'emporta la pitjor part amb dos brots que suman14 nous contagis. En aquest sentit, Sanitat ha notificat, en aquest mateix municipi, un brot d'origen laboral amb quatre persones contagiades, així com un brot d'origen social que ha acabat amb 10 persones que han donat positiu en Covid-19.

La Comunitat Valenciana ha informat de 1.606 nous casos, que per províncies es distribueix de la següent manera: 242 a Castelló, 587 a Alacant i 777 a València. Així mateix, s'han donat 822 altes a pacients. D'aquesta manera, en aquests moments, romanen actius 10.441 casos, que suposa el 15,22% del total de positius.

Un dia més, s'ha hagut de lamentar la defunció de 7 noves persones, mentre que 1.061 persones segueixen ingressades als hospitals valencians. Per províncies: 102 a Castelló (15 en UCI), 360 a Alacant (66 en UCI) i 599 a València (77 en UCI).

Destacats