Alaquàs dóna la benvinguda al Nadal amb un pregó amb més de 200 veïns i veïnes

L'Ajuntament d'Alaquàs va celebrar el dimarts 20 de desembre la benvinguda a les festes nadalenques amb un acte en el que van participar el Consell de Xiquets i Xiquetes, l'Escolania de la Mare de Déu de l'Olivar, l'Orfeó Polifònic, el Cor Gavota, la Nova Coral i la Banda Juvenil de la Unió Musical d'Alaquàs

Guardar

elvira-i-consell-4
elvira-i-consell-4

Alaquàs va donar la benvinguda al Nadal amb un acte en el qual van participar més de 200 veïns i veïnes de diferents col·lectius de la ciutat. Una iniciativa engegada per l'Ajuntament d'Alaquàs per quart any consecutiu per a convidar a la ciutadania a gaudir d'aquestes dates i presentar públicament la programació organitzada per l'Ajuntament.

El pregó va tenir lloc a les 20 hores a la porta de l'Ajuntament d'Alaquàs i va comptar amb la participació del Consell de Xiquets i Xiquetes, l'Escolania de la Mare de Déu de l'Olivar, l'Orfeó Polifònica, el Cor Gavota, la Nova Coral i la Banda Juvenil de la Unió Musical d'Alaquàs. Tots junts van oferir una actuació musical pròpia d'aquestes dates i a continuació va tenir lloc l'encesa oficial de l'arbre de Nadal instal·lat a la porta de l'Ajuntament.

El pregó dóna lloc a una extensa programació dirigida a tots els públics i que no pararà fins a la nit del 5 de gener amb l'arribada dels Reis Mags.

Destacats