Alaquàs consolida els 'parcs biosaludables' per a activitats físiques a l'aire lliure

Aquests espais són possibles gràcies a la col·laboració de la Diputació de València

Guardar

parques biosaludables alaquas
parques biosaludables alaquas

A Alaquàs els parcs biosaludables, amb els aparells més diversos per a la pràctica d'exercici, s'han convertit en una alternativa per a realitzar activitat física a l'aire lliure. Espais per a la diversió i entreteniment on també trobem punts per a la pràctica de jocs i ping-pong. Precisament, a Alaquàs estan sent instal·lats nous equipaments per a complir amb aquest objectiu.

Es tracta d'una iniciativa emmarcada dins del Pla municipal d'adequació de parcs i jardins que ha comptat amb el fons d'inversió del Pla de finançament de la Diputació de València (SOM) que ascendeix als 20.661,16 euros, a més de la cessió de nous equipaments que arriben de la mà de la Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud.

Concretament han sigut instal·lats 10 elements biosaludables al Parc de la Sequieta i a l'Horta històrica, aparells que vénen a completar els ja existents a l'Albereda Nord, parc del Dijous i parc del Roser.

També estan sent instal·lades 6 taules de pingpong i 5 de jocs diversos (dames i escacs) al parc de la -Sequieta, parc del Rollet i parc del Dijous. A més a aquestes actuacions se suma la recent instal·lació de 54 nous bancs de fusta distribuïts pel terme municipal.

Destacats