Alaquàs celebra la primera Assemblea de comissions falleres amb el nou govern del municipi

Guardar

Asamblea comisiones falleras Alaquas
Asamblea comisiones falleras Alaquas

Al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alaquàs es va celebrar el passat dimarts 9 de juliol l’Assemblea de Presidents de les comissions falleres del municipi. Una cita que va estar presidida, per primera vegada, per l’Alcalde d’Alaquàs i nou president nat de l’entitat Toni Saura, així com pel Regidor de Falles Alex Ramos i la Presidenta de la Junta Local Fallera Juli Roselló.

A l’assemblea on es van abordar aspectes com el calendari d’actes fallers per a l’exercici 2020, també va assistir la Regidora d’Igualtat Elena Álamo que va aprofitar la presència del col·lectiu faller per fer arribar l’iniciativa dels punts violeta a cadascuna de les comissions. Concretament els va animar a convertir-se en delegats i delegades dels punts violeta; persones de referència que s’encarregaran d’informar, orientar i redirigir a aquelles persones víctimes de violència de gènere o sexista que així ho requerisquen.

A més els delegats i delegades es mantindran en contacte directe amb la Unitat d’Igualtat de l’Ajuntament per conèixer els recursos amb que compta el consistori en aquesta matèria.

Per donar la millor resposta, els voluntaris i voluntàries es formaran mitjançant un curs certificat que els acreditarà per poder exercir aquet paper clau.

La presentació d’aquesta iniciativa que ha començat amb el col·letiu faller també es farà extensible a la resta de col·lectius festers.

Destacats