Alaquàs celebra amb èxit el Campionat Autonòmic de Caiac Polo i es proclama campió en totes les categories

Més de 75 esportistes de la Comunitat Valenciana es van donar cita este cap de setmana al Poliesportiu el Bovalar

Guardar

Campeonato Autonómico de Kayak
Campeonato Autonómico de Kayak

El Caiac Polo ha estat el protagonista dels esports a Alaquàs. El municipi va exercir d’amfitrió del XVIII Campionat Autonòmic de Caiac Polo que es va celebrar els dies 11 i 12 de febrer a les instal·lacions del Poliesportiu del Bovalar. Un total de 75 esportistes i onze clubs valenicans es van desplaçar fins Alaquàs per viure este event esportiu ple d’adrenalina, esforç i esportivitat organitzat pel Club de Caiac Polo d’Alaquàs i la Federació de PIragüisme de la Comunitat Valenciana.

Un cap de setmana ple d’èxits per als d’Alaquàs tant pels trioms aconseguits pel club local com per la bona acollida i excel·lent organització. Els partits es van disputar el dissabte i diumenge diferenciats per categories: primera i segona divisió i subt-16. L’Alaquàs va aconseguir el títol de campió en les tres seccions. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i el Regidor d’Esports, Fran Evangelista, van ser els encarregats de lliurar els trofeus.

La Federació ha escollit Alaquàs per a la celebració d’este event perquè reuneix totes les característiques necessaries per a disputar este campionat i per la bona i gran disposició del club. L’organització ha decidit també que una de les proves nacionals es disputará també a la localitat. L’event és una bona manera per apropar-se a este esport i conèixer com funciona.

El club de Caiac Polo d’Alaquàs està format per més de 50 esportistes de diferents categories: primera i segona divisió, equip femení, sub 23 i sub 16. Amb 19 anys d’història, el club ha collit importants èxits al llarg d’estos anys i ofereix també una escola de formació per a totes les persones que vulguen iniciar-se en este esport.

Destacats