10 persones amb diversitat funcional es formaran al Centre Francesc Ferrer Martí d'Alaquàs

Guardar

alaquas
alaquas

L'Ajuntament d'Alaquàs ha aconseguit recentment una nova subvenció dins del programa de formació professional per a persones amb diversitat funcional del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA). La iniciativa que compta amb una subvenció que ascendeix als 49.005 euros, permetrà a 10 persones en situació d'atur, formar-se en les diverses modalitats oferides com són activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria. En finalitzar el curs obtindran un Certificat de qualificació que acredite els seus coneixements.

Els i les participants rebran formació durant 605 hores al Centre Francesc Ferrer Martí d'Alaquàs. A través d'aquests tallers, l'alumnat tindrà l'oportunitat de millorar la seua qualificació així com la seua inserció laboral.

Des de l'Ajuntament d'Alaquàs es continua treballant per mantenir actius aquests programes de formació i posar en marxa altres projectes nous per garantir la continuïtat de la formació dels seus participants en les matèries que han triat o en altres camps professionals.

Destacats