Tavernes Blanques crea una APP per a gestionar la informació policial amb ajuda de la Diputació

L’eina permet agilitar el treball diari dels agents locals i es postula amb un model exportable a altres municipis

Guardar

Nofuentes_Raquel Abulaila (2)
Nofuentes_Raquel Abulaila (2)

L'Ajuntament de Tavernes Blanques ha creat una aplicació web per a agilitar la gestió de la informació policial bàsica del municipi, gràcies a l'ajuda de l'àrea de Gestió i Retenció del Talent de la Diputació de València.

El diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, ha mantingut una reunió amb el regidor de Seguretat ciutadana del municipi, Jorge Fontestad, a la qual també ha assistit el becari de la Diputació que ha desenvolupat la app, Rubén Esteban, en la qual han presentat l'aplicació i les seues possibilitats d'exportació a altres municipis.

Amb aquesta eina el Consistori cerca agilitar el treball diari de la policia local, ja que permet administrar una gran quantitat de dades i informació i automatitza els processos, la qual cosa permet una millor distribució del temps dedicat a cada tasca. Amb aquesta aplicació desenvolupada amb fons de l'àrea de Gestió del Talent de la Diputació, els ciutadans podran realitzar gestions com a actes, denúncies, atestats o citacions.

El diputat Bartolomé Nofuentes ha plantejat replicar l'aplicació a nivell provincial a causa del seu èxit “una iniciativa tan innovadora que va a permetre replicar la app en altres municipis”, ha afegit. “El programa de Gestió del Talent té per objectiu exactament açò, el recolzar als nostres i nostres joves talents, aprofitant els seus coneixements per a poder desenvolupar projectes que van a millorar el nivell de vida de la ciutadania”, ha conclòs Nofuentes.

El becari desenvolupador de la APP, Rubén Esteban, ha assenyalat que es tracta d'una intranet de programari lliure amb una interfície molt intuïtiva que “permet als agents gestionar els aspectes més comuns de l'organització interna de la plantilla, així com l'emmagatzematge i administració de la informació de seguretat més rellevant i usual”.

Destacats