L'administració de Tavernes dels 80 milions: "S'acosten curiosos a veure si són ells, i se'n van decebuts"

Guardar

primitiva_tavernes
primitiva_tavernes

L'Administració de Loteries número 1 de Tavernes Blanques (València), on s'ha validat el bitllet encertant de 'La Primitiva' premiat amb 79,4 milions d'euros, ha obert aquest divendres un poc abans de l'horari habitual, després de saber que havia repartit el premi. "S'han acostat molts curiosos a veure si són ells, però se'n van decebuts", ha explicat a Europa Press l'encarregada de l'establiment, Carolina, que desconeix qui pot ser l'afortunat.

Carolina va saber que era el local situat en el número 110 de l'avinguda Corts Valencianes el que havia validat el bitllet per la telefonada d'un familiar. Precisament es tracta d'un establiment de tradició familiar obert des de fa uns 38 anys, que ara porta un altre titular, i que mai abans havia repartit un premi tan alt.

Segons l'encarregada, en alguna ocasió han sigut els afortunats de repartir un primer premi de la Loteria Nacional, un segon de la Quiniela i un altre segon de la Loteria Nacional del Dia del Pare, entre d'altres.

Ara, encara no li ha donat temps de mirar gens, desconeix qui podria ser l'afortunat o si va jugar una o més d'una aposta per a portar-se el premi. En tot cas, es declara "emocionada".

L'amo del bitllet validat a Tavernes Blanques percebrà més de 79,4 milions d'euros en haver sigut l'únic encertant en el sorteig celebrat aquest dijous, segons Loteries i Apostes de l'Estat.

El bitllet guanyador va ser validat en l'Administració de Loteries número 1 de la localitat, situada en el número 110 de l'avinguda Corts Valencianes. Com a únic encertant de Categoria Especial (sis encerts i el reintegrament), i amb el premi acumulat de Primera Categoria, el seu propietari cobrarà 79.448.758,55 euros.

En el sorteig d'aquest dijous, a més, s'ha registrat un altre bitllet encertant de Primera Categoria (sis encerts), que ha sigut validat en l'Administració de Loteries número 1 de Pedro Muñoz (Ciudad Real). El seu propietari percebrà 862.762,99 euros.

A més, s'han comptabilitzat altres huit bitllets encertants de Segona Categoria (cinc encerts i el complementari), cadascun dels quals ha sigut agraciat amb 32.353,61 euros.

La combinació guanyadora ha estat formada pels números 7, 13, 23, 40, 41 i 49. El complementari ha sigut el 16 i el número clau (reintegrament), el 3.

El 'Joker', amb un premi unitari d'un milió d'euros, ha sigut per al número 9289131 i la recaptació del sorteig ha ascendit a 14.714.931 euros.

Destacats