Rocafort reforma els locals d’Ausiàs March

Guardar

Vestuaris Rocafort-2
Vestuaris Rocafort-2

L'Ajuntament de Rocafort ha inaugurat la reforma integral d'una de les aules dels locals municipals de l'avinguda Ausiàs March, 47, que durant aquest curs utilitzarà el Grup Esportiu i Recreatiu de Rocafort.

L'actuació ha inclòs la instal·lació d'un nou sòl, armaris, espill, barres laterals per a exercicis de ball i mosquiteres en les finestres.

Desenes de veïnes i veïns són usuaris cada dia d'aquests locals municipals per a assistir a classes de pilates, karate, zumba, flamenc o tai-chi, entre d'altres.

L'alcalde, Víctor Jiménez, i la regidora d'Esports, Julia Cañizares, han visitat aquestes instal·lacions en les quals el Grup Esportiu disposarà durant aquest curs de dues aules per a desenvolupar les seues classes.

Aquesta actuació de l'Ajuntament s'uneix a la recent inauguració dels nous vestuaris del camp de futbol, una intervenció que ha suposat també una renovació integral, moderna i completa de les instal·lacions, tant de l'interior com de l'exterior.

Unes intervencions del Consistori dirigides per tal que veïnes i veïns de totes les edats practiquen esport en les millors condicions.

Destacats