Rocafort inaugura la reforma del Parc de les Garroferes amb una inversió de 57.000€

 La rehabilitació suposa la instal•lació de més zona verda i arbrat, una font, la remodelació completa del jardí i la millora de l'accessibilitat a l'espai

Guardar

parc3
parc3

L'Ajuntament de Rocafort ha inaugurat aquest matí la rehabilitació del Parc de l'Avinguda Ausias Màrch, també denominat Parc dels Garroferes, situat després de la rotonda d'accés al municipi des de Campolivar. L'actuació compta amb una inversió de quasi 57.000€, dels quals 50.150 són aportats per la Diputació de València dins del Pla Provincial de Cooperació a les Obres i Serveis Municipals (PPOS) i, la resta (6850€), pel Consistori.

La reforma suposa la instal·lació de més zona verda i arbrat, una font, bancs, la remodelació completa del jardí i la millora de l'accessibilitat a l'espai. Es tracta d'una actuació necessària per la deterioració que patia la zona i que era demandada pels veïns.  D'aquesta forma, Rocafort disposa d'un nou lloc per al passeig, la convivència i el joc. “Apostem per invertir en espais per al gaudi de tots. Volem un poble més amable i confortable per als veïns”, ha apuntat l'alcalde, Víctor Jiménez.

El parc, amb una superfície de 1530m2, està situat en un dels principals accessos a la localitat, amb un important trànsit de vehicles. L'equip d'arquitectes encarregats del projecte ha volgut aconseguir un lloc aïllat del trànsit, recollit, amb la instal·lació de vegetació en el perímetre i amb la font central, que aïlla del soroll dels cotxes. Així mateix, s'han aprofitat els murs de formigó de l'anterior parc per crear diferents ambients connectats que conviden a l'estada i a passejar.

Destacats