Nou local d'assaig per a l'Agrupació Musical de Rocafort

Guardar

Nuevo local Agrupació 1
Nuevo local Agrupació 1

L'Ajuntament de Rocafort ha finalitzat avui la remodelació del local d'assaig de l'Agrupació Musical de Rocafort, en la Casa de la Cultura. Aquesta millora ha tingut una inversió total de 120.000 €, finançada per la Diputació de València.

L'actuació ha suposat la reforma i l'adequació acústica integral del local d'assaig, perquè els 150 alumnes i els 16 professors que estudien i imparteixen música a Rocafort ho facen en les millors condicions. A més de complementar l'Escola de Música, aquestes instal·lacions serveixen com a local d'assaig per a la Sènior Band i les Bandes Juvenil i Simfònica.

"Són unes instal·lacions òptimes. Tenim un elenc magnífic de músics a Rocafort i una escola envejable que ofereix una alternativa de formació per a nombrosos joves", ha afirmat l'alcalde, Víctor Jímenez, que ha visitat aquest matí les instal·lacions.

L'escola de l'Agrupació Musical de Rocafort està reconeguda per la Conselleria d'Educació i, sota la direcció de Juan José Catalá, va guanyar en 2014 el primer premi del XXXVIII Certamen Provincial de Bandes de València.

Arxivat a:

Destacats