La música folk arriba, un any més, a Rocafort

Los días 10 y 11 de mayo, los jardines de Villa Amparo acogerán el Roca-folk!

Guardar

Villa Amparo
Villa Amparo

Huit anys fa des que la localitat valenciana de Rocafort decidira fer valdre la música folk amb l'organització d'un festival que, cada any, s'ha anat consolidant i guanyant més adeptes. I, enguany, no podia ser menys. No obstant això, el festival de folk de Rocafort ve carregats de novetats. I és que no solament ha canviat de nom i d'imatge, sinó que també ho farà d'ubicació.

Els jardins de Vila Amparo, un dels edificis més emblemàtics de Rocafort, ara públic, i que va acollir a Antonio Machado, serà l'escenari d'una nova edició del festival pel qual tornaran a passar músics reconeguts del folk per a fer gaudir a tots els assistents amb la bona música.

D'aquesta manera, els dies 10 i 11 de maig, a partir de les 18.00 hores, per Vila Amparo passaran ‘Els Jóvens’, que ja cullen diversos premis per eixa lectura tan actual que fan de la tradició; Òscar Briz, que presentarà el seu nou treball de rock d'autor, més íntim i sorprenent; i, finalment ‘Tres fan ball’, que, sens dubte, faran ballar a tot el públic.

Així, com explica Julia Cañizares, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Rocafort, “l'essència d'aquest festival és potenciar als músics del nostre entorn i donar a conéixer la música mediterrània, però també té un rerefons social. L'any passat va ser el tema dels refugiats i, en aquesta ocasió, serà l'alimentació sostenible, els productes de proximitat i l'agricultura. En definitiva, conscienciar de la importància d'aprofitar els nostres recursos”.

En aquest sentit, el Roca-folk! també comptarà amb degustacions de menjar ecològic, xarrades, tallers infantils, i molt més. Rocafort t'espera per a celebrar un renovat festival de folk que no deixarà indiferent a ningú.

ROCAFOLK

Destacats