Enginy, originalitat, música i diversió per al millor Carnestoltes de Rocafort 2017

L’acte va estar presentat per la màgia i personalitat de Javier Gurruchaga

Guardar

Enginy, originalitat, música i diversió per al millor Carnestoltes de Rocafort 2017

Originals disfresses, de tots els colors i gustos, diversió, molta música i una gran diversió va ser el que va marcar ahir els Carnestoltes de Rocarfort de 2017. Amb la magistral presentació de Javier Gurruchaga, qui es va encarregar d'obrar la seua màgia i deixar la seua empremta en la festa, tots els presents van gaudir d'una de les nits més populars de les Festes Majors d'esta població de l'Horta Nord. La Plaça Major va ser el punt de partida de tota la diversió que va acabar en el mateix punt amb el ritme imposat per l'Orquestra Manacor.

En les festes, que van començar divendres passat, ja han gaudit del monòleg d'Eugeni Alemany, la Nit de les Paelles després de la qual es va poder gaudir del concert de 'The Blisters, Tribut als Beatles', els sopars a la fresca, la nit dels anys 60 i l'actuació de Pep Gimeno, el Butifarra i Miquel Gil.

Per als quatre dies que resten de Festes Majors, tot aquell que s'acoste a Rocafort podrà gaudir del Festival Remember, l'entrada de Moros i Cristians, la Cordà, l'actuació del grup Versió Espanyola.

1rocafort_festes172_rocafort_festes173_rocafort_festes174_rocafort_festes175_rocafort_festes176_rocafort_festes178_rocafort_festes179_rocafort_festes1710_rocafort_festes17

Destacats