El pressupost per a 2020 de Rocafort atén les peticions veïnals

Rocafort escometrà la restauració de la llar del jubilat, i augmenta la partida en Educació, Habitatge o foment de l'ocupació

Guardar

ROCAFORT
ROCAFORT

Rocafort ha aprovat els seus pressupostos per a 2020, abans de l'esperat. I és que el fet que els comptes s'hagen aprovat en el ple de novembre, i no en el del mes que ve, permetrà que, res més començar el nou any, l'equip de govern dispose de les partides pressupostàries per a començar a realitzar accions.

Sens dubte, si per alguna cosa destaquen els pressupostos per a 2020 de Rocafort és per la gran aposta que s'ha fet per l'Educació i l'Acció Social amb un augment considerable de les partides. "Uns comptes equilibrats i realistes que pretenen millorar la vida de tots els veïns i veïnes de la localitat, però, sobretot, de les persones que més ho necessiten", ha apuntat Guillermo Jośe Gimeno, alcalde de Rocafort.

El pressupost de Rocafort han incrementat la inversió en la majoria de les partides, però "també s'han creat altres noves". En aquest sentit, Guillermo José Gimeno ha detallat que s'ha habilitat una partida de 25.000 euros per a la restauració de la llar del jubilat. "L'associació de jubilats porta 8 anys demanant la seua restauració, i crec que era necessari".

A més, els nous comptes posen el focus d'atenció en altres àrees necessàries per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania. D'aquesta manera, "el pressupost per a la reparació d'habitatges municipals passa de 3.500 a 17.000 euros", la qual cosa suposa un increment de més d'un 300%. A això cal afegir que "el pressupost de les beques de menjador s'augmenten en 7.000 euros".

Finalment, l'alcalde de Rocafort també ha volgut assenyalar altres pujades, com la del foment de l'ocupació que s'amplia la inversió en un 30%; la de programació cultural ascendeix en un 10%; i la partida per a festes s'incrementa en un 7%.

Destacats