El govern de Rocafort para l'orella i respon, l'1 de març en obert

Guardar

ayuntamiento-rocafort
ayuntamiento-rocafort

El dijous 1 de març, a les 19 h en el Nou Espai, tots els membres del govern de Rocafort acudiran a escoltar les demandes i preocupacions del veïnat. I a aportar les explicacions necessàries per tal de resoldre dubtes i consultes ciutadanes.

El model de l’acte començarà amb una introducció global sobre la situació actual de Rocafort a cura de l’alcalde Víctor Jiménez. De seguida cada membre del govern exposarà breument la situació i perspectives de les seues àrees delegades. La previsió d’esta part serà de 30-40 minuts en total, aproximadament 5 minuts per cada un dels 7 regidors del govern.

A partir d’això el protagonisme serà per a les preguntes del veïnat de Rocafort, que seran ateses per tal de prendre’n nota i respondre amb el major detall possible. Esperem que esta oportunitat de mirar-nos cara a cara i escoltar-vos resulte del vostre interès.

Vos recordem les persones que formen el govern i les corresponents àrees delegades. Ens trobem el dia 1 de març!

Julia Cañizares: Cultura, festes, esports i participació ciutadanaPaco Marco: Serveis bàsicsRafa Ferrando: Mobilitat i tercera edatSonsoles Giner: Educació i acció socialJosé Antonio González: Promoció econòmica i ocupacióEduard Comeig: Urbanisme i medi ambient

Destacats