Tres grans murals, el resultat del Festival de Cultura Urbana de Rafelbunyol

Guardar

rft
rft

Ahir diumenge va tindre lloc la quarta edició del Festival de Cultura Urbana "Rafelbunyol Final de Trajecte" (RFT). Una edició en la qual s'han fet 3 grans intervencions dels murs municipals en zones diferents i amb temàtica diversa.

La dona dins del món del grafiti ha sigut l'aposta d'enguany per a visibilitzar que hi ha grans artistes amb una veu molt clara que també ha de ser escoltada. Seguint el compromís de l'Ajuntament per fer de la igualtat un element transversal a totes les activitats, en aquesta edició han tingut una participació destacada: Barbiturikills, al carrer Magdalena amb la seua particular amb la seua particular visió de la història de Rafelbunyol, i la Nena Wapa, a l'estació de metro com a al·legoria a la dona.

Per altra banda, 14 artistes, representatius de l'estat actual del grafiti en la Comunitat Valenciana, es donaven cita als murs de Camp de futbol municipal per a la IV Jam de Graffiti de Rafelbunyol.

La pretensió d'aquest festival de Cultura Urbana és la utilització de l'espai públic per a aconseguir la seua transformació en un lloc de participació ciutadana, respectant la propietat privada i distanciant-se de qualsevol acte vandàlic.

Hot, Sueño, Nokes, Yeko, Herer, Opio, Grams, Mental, Fasto, Benz, Lehs, Tone, Mini i Nesy ens deixaren una fusió d'estils i una combinació de tècniques de l'art urbà plasmant la seua creativitat en un gran mural amb l'única limitació de ser lliure d'expressions sexistes o denigrants cap a qualsevol col·lectiu.

Destacats