Rafelbunyol subscriu el projecte 'El futur en la motxilla' amb l'Obra Social La Caixa

Guardar

rafelbunyol
rafelbunyol

Davant el volum de famílies que s'han vist afectades econòmicament pels efectes de la pandèmia de la Covid-19, l'Ajuntament de Rafelbunyol ha signat un projecte amb l'Obra Social La Caixa destinada a aquestes famílies: 'El futur en la motxilla'.

Aquest projecte, valorat en 5.000 euros, està subvencionat pel fons de l'Obra Social La Caixa i agafarà forma a través de l'àrea de Serveis Socials del municipi, que estendrà bons a les famílies més afectades econòmicament perquè puguen adquirir material escolar de cara a l'inici del nou curs.

La regidora d'educació, Rosa Astor, va destacar que "Aquest tipus d'iniciatives, el finançament de les quals és a càrrec de l'Obra Social la Caixa, ens permet poder implementar un sistema de suport a les famílies més vulnerables, democratitzant en la mesura que siga possible l'accés al material escolar en condicions d'igualtat".

L'alcalde de la localitat, Fran López, va assenyalar "La gran importància que té que l'ajuntament ferm projectes com 'El futur en la motxilla'. Serà una eina molt útil que unifique comerç local, educació i atenció a les famílies que més ho necessiten, tres dels principals eixos del Pacte dels Germanells de recuperació econòmica de Rafelbunyol".

Destacats