Rafelbunyol millora el seu complex esportiu

Guardar

piscina Rafelbunyol
piscina Rafelbunyol

L'Ajuntament de Rafelbunyol, aprofitant el tancament del Complex Esportiu Paco Camarasa per les mesures de prevenció dictades per la Generalitat, ha remodelat i millorat les seues instal·lacions.

Durant els mesos en els quals no hi ha hagut activitat, la regidoria d'Esports no ha estat parada sinó que s'han invertit a rehabilitar tant l'exterior com l'interior del Complex per a millorar el servei oferit a les instal·lacions.

"Volem donar els millors serveis a la nostra ciutadania. Per això, hem aprofitat el temps de poca activitat fer a obres de manteniment i actualització del centre. Una rehabilitació i actualització molt necessària, impossible de realitzar mentre es desenvolupa l'activitat normal" declara Tono Ros, regidor d'Esports.

"L'Administració no deixa mai de treballar, si no podem programar, millorem els espais perquè els nostres veïns i veïnes es mereixen gaudir d'unes instal·lacions municipals de qualitat" afirma Fran López, alcalde de la localitat.

S'han pintat tant les parets exteriors com les interiors per a donar més llum a les estances i crear nous llocs com el passadís de la fama, entre la recepció i els vestuaris, amb frases motivadores dels i les atletes més rellevants de totes les disciplines, èpoques i procedències.

L'entrada ha sigut renovada amb una nova recepció i una nova imatge, modernitzat el logotip del Complex. També s'han actualitzat les escales i el gimnàs, a on s'hi ha inclòs una àrea per a boxejar.

A més, les parets de la piscina i els pilars de la mateixa lluen ara amb noves colors i grafitis pintats pel grafiter local Herer.

Destacats