Rafelbunyol inaugura un club de lectura infantil i juvenil

Guardar

lectura-rafelbunyol
lectura-rafelbunyol

La Biblioteca de Rafelbunyol inaugura un club de lectura infantil i juvenil que es reunirà mensualment i que busca fomentar els hàbits de lectura des de la infància. A més, llança un taller d'animació lectora i un altre de formació d'usuaris.

La Biblioteca de Rafelbunyol va inaugurar el passat 15 d'octubre un club de lectura infantil i juvenil impartit per Carmen Navarro, i organitzat per l'Ajuntament de Rafelbunyol i per 'Sénia Proyectos Educativos', que coordinarà reunions de lectura mensuals per a xiquets i xiquetes de 8 i 16 anys.

El club es dirigeix als aficionats i aficionades a la lectura i es divideix en tres grups, dos infantils -de 8 a 10 anys i de 10 a 12 anys respectivament-, i un juvenil de 12 a 16 anys. Aquest servei cultural sorgeix per a fomentar la lectura i funciona com una trobada mensual amb amants dels llibres, amb la finalitat de compartir experiències i impressions sobre les obres tractades.

La missió del club de lectura és motivar des de la infància a llegir, fomentant un hàbit sa en un entorn agradable en el qual els més joves podran gaudir d'aquesta afició mentre fan noves amistats i viuen milers d'aventures. També cerca animar al diàleg, millorar la comprensió de textos i ampliar coneixements oferint noves opcions de temps lliure fent ús de les instal·lacions públiques.

Tallers d'animació lectora i formació d'usuaris

A més, la Biblioteca de Rafelbunyol llança dos tallers d'animació lectora que es duran a terme el 22 i el 24 d'octubre respectivament.

D'una banda, el taller 'Una estona amb els meus avis' a càrrec de Marta Pereira, un punt de trobada entre els més majors i els més xicotets de la casa, un taller intergeneracional per a compartir endevinalles, contes, refranys i molt més.

D'altra banda, en el taller de formació d'usuaris 'Misteri a la Biblioteca', a càrrec de Carmen Navarro, els participants convertits en bibliotecaris podran aprendre com s'organitza una biblioteca, com es cataloguen els volums, les claus de la Classificació Decimal Universal (CDU) i com funciona el sistema de préstec, entre moltes altres coses.

Destacats