Rafelbunyol inaugura l'exposició "Maltratadas"

Guardar

Cartell exposició Maltratadas a Rafelbunyol
Cartell exposició Maltratadas a Rafelbunyol

La regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Rafelbunyol inaugurarà demà la mostra pictòrica "Maltratadas", de l'artista local Carolina Gimeno Martín, que estarà exposada a la Casa de la Cultura fins al 28 de novembre.

Amb aquest títol tan explícit, Rafelbunyol torna a dir no a la violència de gènere, aquesta vegada a través de l'art, amb dues manifestacions artístiques, pintura i dansa amb un mateix missatge, ja que, l'exposició es veurà completada amb un espectacle de dansa relacionat amb ella.

La pintora Carolina Gimeno descriu imatges de cossos vius que reflecteixen mort, figuració inquietant que convida a reflexionar sobre la violència masclista. Construccions plàstiques a partir de taques que se superposen i flueixen sobre la tela, amb la intenció de mostrar una existència sumida en el dolor i buscant la sensibilització i el canvi social.

Una iniciativa que es veurà completada el dissabte, a les 19 hores en la sala d'actes, amb la dansa contemporània "Mariposas". Un espectacle que rememora l'assassinat de les germanes Mirabal a República Dominicana en 1960, al mateix temps que es planteja la pèrdua d'identitat com a símbol de la violència masclista.

Unes activitats posades en marxa gràcies als Fons del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere i Masclista i que donen principi a la programació del 25N.

Arxivat a:

Destacats