Rafelbunyol i Museros registren brots de coronavirus

Guardar

rafelbunyol
rafelbunyol

La Conselleria de Sanitat ha actualitzat les dades de coronavirus de l'última jornada. D'aquesta manera, a l'Horta Nord, dos municipis han notificat brots de coronavirus. En primer lloc, al municipi de Museros, s'ha comptabilitzat un brot d'origen social amb cinc persones contagiades. D'altra banda, en el cas de Rafelbunyol són quatre les persones que han donat positiu en un brot també d'origen social. Des de Sanitat es recomana a la població prudència i complir amb les mesures de seguretat i higiene.

La Comunitat Valenciana ha registrat 589 nous positius i 638 altes. Així mateix, s'han registrat 13 noves defuncions per coronavirus i 424 persones continuen ingressades als hospitals valencians. Actualment, al territori valencià, romanen actius un total de 5.569 casos, que suposa el 10,48% del total de positius.

Finalment, Sanitat ha informat del brot de la UPV, originat al col·legi Major Galileu Galilei en el qual, de moment, s'han confirmat 168 persones contagiades. L'alumnat que va participar en la festa il·legal s'enfrontarà a un expedient informatiu, mentre que la direcció del col·legi podria rebre una sanció econòmica.

Destacats