Rafelbunyol es prepara per a afrontar un Nadal diferent però ple d'il·lusió

Guardar

cabalgata 2020
cabalgata 2020

L'Ajuntament de Rafelbunyol ha posat en marxa una campanya a través de les seues xarxes socials orientada a recuperar la màgia del Nadal en un any marcat per la Covid-19.

"No podem organitzar actes multitudinaris, ens devem a la ciutadania i el primordial és la nostra responsabilitat cap a ella i la seua salut. Però, no per això aquestes dates han de ser menys especials, tot el contrari, volem invertir en il·lusió" afirma To Ros, regidor de Festes de l'Ajuntament de Rafelbunyol.

L'arribada dels Reis Mags, mantindre vives les tradicions i il·lusions de la infància, és la base d'aquesta campanya que es durà a terme durant les festes. "Ha sigut un any complicat per la pandèmia, els hàbits i rutines has canviat, també les dels i les més xicotetes de la casa. Per això, considerem important que no es perda l'essència d'aquestes dates" declara Fran López, alcalde del municipi.

El 23 de desembre donarà inici el "Concilia el Nadal". Una activitat organitzada per la regidoria de Joventut per a ajudar a la conciliació laboral dels pares i mares durant aquestes dates.

Aproximadament una trentena de xiquets i xiquetes participaran en els tallers, jocs i activitats d'aquesta particular escola de Nadal, posada en marxa amb la mateixa reeixida fórmula que la d'estiu quant a grups bambolla i la resta mesures de seguretat enfront de la pandèmia.

La música serà, com és tradició, una de les protagonistes. La Societat Musical "La Primitiva" de Rafelbunyol durà a terme dos concerts: el concert de Nadal, el diumenge 27 de desembre a les 12 hores, a càrrec de l'Orquestra Simfònica, i el concert d'any nou, el 3 de gener també a les 12 h, de la Banda Municipal.

Del 2 al 4 de gener, la Sala d'Exposicions de la Casa de la Cultura, ambientada a aquest efecte, serà la seu de la Bústia Real, on qui ho desitge podrà depositar la seua carta a les seues Majestats Els Reis d'Orient.

Si bé és cert que la Cavalcada de Reis és l'acte per excel·lència, també és el de major concentració de públic. L'Ajuntament com a mesura de prevenció i actuant d'acord amb les normes establides per a frenar la Covid-19, ha optat per la celebració d'una recepció estàtica.

La vesprada del dia 5 de gener, els xiquets i xiquetes podran veure als Reis en unes carpes instal·lades al Parc La Senyera, on es controlarà l'aforament i l'accés es durà a terme sota totes les mesures pertinents i per trams d'edat.

Destacats