Rafelbunyol continua realitzant el diagnòstic de la joventut involucrant a la comunitat educativa de l'IES de Rafelbunyol.

Fran López: "Volem fomentar la participació dels i les joves de la localitat en un procés que millorarà els serveis al seu abast"

Guardar

enquestes
enquestes

Un diagnòstic sobre la situació dels i les joves de la localitat, d'entre 12 i 30 anys, que es vol fer de la manera més exhaustiva possible, arreplegant la màxima informació, ja que, aquest document servirà de base per a l'elaboració del Pla de Joventut de Rafelbunyol.

La regidoria de Joventut, a través del seu personal tècnic, està realitzant enquestes directament a l'Institut, per grups i de manera anònima, amb l'objectiu de donar veu a l'alumnat i que la mostra siga la més representativa possible a la fi d'aconseguir uns resultats fidedignes a la realitat.

"Volem fomentar la participació dels i les joves de la localitat en un procés que millorarà els serveis al seu abast. Conéixer les seues inquietuds és el primer pas per a treballar per a la joventut" afirma Fran López, alcalde del municipi.

Per la seua part, la regidora d'Educació i Joventut, Rosa Azor, afirma que "no podem treballar per a la joventut sense comptar amb la seua opinió. El nostre objectiu és potenciar accions destinades a aquest col·lectiu d'acord amb les seues inquietuds i els seus projectes de futur. Per això, volem agrair al centre educatiu la seua col·laboració"

Destacats