Rafelbunyol aprova la remodelació del CEIP Verge del Miracle

Aquesta aprovació dóna el tret d'eixida a l'execució de les obres de millora de centres educatius del Pla Edificant de Conselleria

Guardar

uanimitat
uanimitat

Es tracta d'un projecte de 6,6 milions d'euros, consistent en la demolició dels edificis de primària d'aquest col·legi, a més de la remodelació dels seus patis. Una actuació, la qual es desenvoluparà durant els pròxims anys, que millorarà la qualitat del servei educatiu.

"Aquesta és una gran notícia per a Rafelbunyol. Després de la inauguració del CEIP Els Germanells, amb aquest projecte la localitat comptarà amb dos centres educatius adaptats als nous temps que garantiran un una educació de qualitat, igualitària i en les millors condicions possibles per al nostre alumnat" declara Rosa Azor, regidora d'Educació.

"Volem que tots els xiquets i xiquetes gaudisquen de les millors instal·lacions educatives possibles. El CEIP Verge del Miracle ens ha vist créixer a tots i totes i és una prioritat modernitzar-ho per a equiparar-ho al nou CEIP" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

Destacats