Rafelbunyol aposta per la vida saludable amb una nova ruta

Guardar

biosaludable rafel
biosaludable rafel

L'Ajuntament de Rafelbunyol, a través de la Regidoria d'Urbanisme, ha creat una ruta biosaludable en la circumval·lació exterior de la localitat. Una iniciativa de 102.505,40 €, finançada al 100% per l'IVACE, i inclosa en el projecte de millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis del polígon industrial l’Horteta de Rafelbunyol.

Un traçat de 590 metres que compatibilitza la pràctica de la carrera/marxa a peu o bicicleta amb diferents exercicis de força i potenciació muscular a través d'estructures metàl·liques on realitzar diferents exercicis, en un recorregut que uneix el seu traçat al carril bici de les localitats veïnes.

L'itinerari urbà saludable comença en la Rambleta, entrada a la localitat pel by-pass, fins al Camí Ceba, una de les vies principals del municipi, nexe d'unió entre el nucli urbà i el polígon industrial.

La zona d'entrenament d'aquest circuit biosaludable està pensada per al seu ús per persones majors de 18 anys i cadascun d'aquests aparells disposarà d'un cartell que explica les especificacions tècniques, amb la finalitat que les persones que accedisquen a aquest espai puguen saber per a què estan destinades cadascuna d'aquestes màquines.

“Aquesta ruta biosaludable a més de donar cohesió a la nostra àrea empresarial i la nostra àrea residencial, és un projecte urbanístic social, ja que posa en primer lloc a la salut i el benestar dels nostres veïns i veïnes, base del plantejament de la Smart City Rafelbunyol i de totes les nostres polítiques urbanístiques”, ha afirmat l'alcalde, Fran López.

Destacats