La ampliación del Centre de Salut de Rafelbunyol es licitarà abans que acabe l'any

Guardar

IMG_5112
IMG_5112

La Consellera de Salut Pública i Sanitat Universal, Ana Barceló, s'ha reunit amb l'Alcalde de Rafelbunyol, Fran López, la regidora de Sanitat, Rosa Azor, la regidora de Benestar Social, Antonia Romero, i la regidora de Comunicació Alicia Piquer per a abordar el tema del projecte d'ampliació del Centre de Salut i concretar que es licitarà abans que acabe l'any.

Durant la reunió Barceló ha incidit en el compromís per part de la Conselleria de fer una inversió en la millora de la Sanitat Pública, que serà de quasi 2.000.000 d'euros en el cas del projecte d'ampliació del Centre de Salut de Rafelbunyol.

La consellera ha comunicat que l'ampliació d'infraestructures es veurà reforçada per una ampliació de dotacions professionals amb la contractació de quatre professionals de la sanitat: un pediatra, un metge de família i dues infermeres. També ha afirmat que es licitarà el projecte abans que acabe l'any per a poder realitzar la seua construcció en 2020, un projecte de 1.000 m² que no sols serà d'ampliació si no també de reforma integral de l'edifici existent.

Des de l'Ajuntament de Rafelbunyol, Fran López ha insistit en la necessitat que la Conselleria destine els recursos necessaris per a oferir al municipi unes prestacions adequades al creixement d'una població que actualment està en 9.200 habitants però que es preveu aplegue als 13.000 en els pròxims 25 anys, segons l'anàlisi demogràfica realitzada prèviament a l'elaboració del projecte.

López afirma que el Centre de Salut ja no pot donar resposta al gruix poblacional i el seu creixement, i sosté que el pla d'ampliació i remodelació respon a la demanda de la població que mereix una millor prestació de serveis.

Barceló ha conclòs el seu pas per Rafelbunyol amb una visita al Centre de Salut acompanyada del Gerent de l'Hospital Clínic de València, Álvaro Bonet, i la Directora Territorial de Sanitat, Maite Cardona amb els quals també s'ha reunit per abordar la situació del centre i plantejar millores.

Arxivat a:

Destacats