Inauguració de la Mostra Fusió del taller de pintura local de Rafelbunyol

Guardar

inauguració
inauguració

Hui a la Sala d'Exposicions de la Casa de la Cultura de Rafelbunyol se ha inaugurat la Mostra “Fusió” del Taller Pintura local “Núvols en l’Àtic”.

Coincidint amb les festes del municipi, i dins de les propostes culturals d'aquesta programació, s'ha obert al públic aquesta mostra de pintura que reuneix els millors treballs realitzats pels i les alumnes del taller de pintura de Rafelbunyol, coordinats pel seu professor Josep Llopis.

Una exposició en la qual han participat 10 alumnes d'aquest taller: Ángela Badias, Mila Carbonell, José Castillo, Mª Ángeles Civera, Amparo Durà, Pilar Félix, Manuel Martí, Puri Sepúlveda, Nuria Úbeda y Carmen Latorre.

Cada any l’alumnat de aquest taller es supera, presentant-nos una proposta diferent i captivadora. Enguany els protagonistes són els triangles, una forma geomètrica que aporta una expressivitat diferent i la seua aplicació als diferents objectes.

Dins de les obres exposades trobarem objectes que aparenten ser cases, carrers, campanars, vegetació,... sempre representats amb triangles.

En l'acte inaugural, els i les artistes que participen en la mostra han estat acompanyats per l'Alcalde de Rafelbunyol, Fran López, la Regidora de Cultura, Alicia Piquer i representants de tots els grups municipals.

L'exposició oberta al públic durant tots els festejos de la localitat, és a dir, fins al fins a l'11 de setembre, menys els dies 4, 7 i 8.

Destacats