El grup de treball del Consell Local d'Infància i Adolescència (CLIA) de Rafelbunyol reprén la seua activitat després de l'estiu

En la reunió, celebrada hui, s'han posat damunt de la taula les pròximes accions en l'àmbit d'infància i joventut, així com la formalització del Consell, que s'anunciarà pròximament.

Guardar

rafelbunyo
rafelbunyo

En el marc de la fase d'impuls del CLIA Rafelbunyol, el grup de treball que està dissenyant el futur òrgan de participació de la població més jove s'ha reunit hui amb personal tècnic de l'ajuntament, reprenent l'activitat després de l'aturada estival.

Sobre la taula, la participació del grup de treball en el disseny i implementació de la campanya ciutadana "A Peu per Rafelbunyol", més concretament, el disseny dels Camins Escolars de la mà de "Crearqció, Cooperativa d'Arquitectes". També prepararen l'acte de presentació del CLIA com a òrgan de participació de la infància i l'adolescència de Rafelbunyol a la resta del municipi per al mes vinent.

En paraules de l'alcalde de la localitat, Fran López: "El CLIA és una iniciativa que pretén col·locar a Rafelbunyol com un referent en participació de la infància i adolescència en els assumptes municipals. Estem molt contents dels progressos que el grup de treball va aconseguint."

Per part seua, la regidora d'Infància i Joventut, Rosa Astor, va destacar que "el mes vinent, realitzarem un acte oficial per a presentar el Consell d'Infància i Adolescència de Rafelbunyol, un organisme del qual estem molt orgullosos i que naix amb l'objectiu d'incloure a la infància i adolescència en la presa de decisions públiques. Ens tindran al seu costat per al que necessiten."

Destacats