El centre de formació de persones adultes de Rafelbunyol inicia les classes

Guardar

rafelbunyol
rafelbunyol

Quasi 200 alumnes, majors d'edat, reprenen els seus llibres per a augmentar la seua formació en el Centre de Formació de Persones Adultes (EPA) que ja ha iniciat nou curs acadèmic.

El dimarts 1 d'octubre a la vesprada, les aules del centre van tornar a omplir-se amb l'alumnat amb l'inici oficial del curs. Un acte de benvinguda que va comptar amb la presència de l'alcalde de Rafelbunyol, Fran López, de la Regidora d'Educació, Formació, Infància, Joventut, Sanitat i Salut publica, Rosa Azor, de la directora del Centre, Rosa Navarro i de tot l'equip educatiu.

López, en la seua intervenció, va donar la benvinguda a tot l'alumnat, va agrair la professionalitat del professorat i la seua implicació en una declaració conjunta amb Azor, a més de reconéixer la bona faena realitzada per Navarro de cara al seu segon any com a directora.

El Centre de Formació de Persones Adultes de Rafelbunyol ha prioritzat en la seua oferta educativa aquells cursos més demandats per la població amb la voluntat d'adaptar-se a les necessitats del seu alumnat.

Al centre s'imparteixen els següents programes formatius: Alfabetització, Neolectores i Educació de Base al Cicle I i Obtenció del títol de Graduat en Educació Secundària al Cicle II; així com l'accés als Cicles Formatius de Grau Superior i l'accés a la Universitat per a majors de 25 anys, comptant tots ells amb un gran nombre d'assistents.

Una altra part molt rellevant per a la formació són els idiomes i per açò el centre ofereix cursos de valencià i anglés, en diversos nivells i de preparació per als exàmens de certificació oficial.

A més, aquest nou curs acadèmic compta amb instal·lacions renovades, tant externament amb la nova façana, com internament amb espais millorats. Amb aquesta inversió s'ha volgut millorar l'accessibilitat i dotar al centre de major capacitat per a augmentar l'oferta acadèmica.

Destacats