Puçol treballa en la millora de l'aigua potable

Guardar

001-obras-emshi-3
001-obras-emshi-3

El 4 de novembre van començar les obres de millora de la xarxa d'aigua potable a Puçol, promogudes per la EMSHI (Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics) i dutes a terme per Emimet. L'objectiu és que a principis de febrer l'actuació estiga finalitzada i els veïns compten amb una nova canonada exclusiva per als usuaris, la qual cosa repercuteix en un millor servei.

"L'actuació consisteix en la instal·lació de la nova canonada en l'avinguda Molí de Vent per a enllaçar amb la xarxa existent. No es tracta d'una obra promoguda pel Ajuntament de Puçol sinó que és un projecte que afecta diversos municipis i està promogut per la EMSHI", explica Elena Camarero, regidora d'Urbanisme. "Encara que l'obra té un cost superior a 200.000 euros, no són fons municipals, sinó que la inversió la realitza íntegrament l'Entitat Metropolitana".

L'objectiu és el desdoblament de l'única canonada existent en l'actualitat per a donar servei tant als depòsits d'aigua en alta com als usuaris d'aigua potable del municipi: amb esta obra quedarà una canonada exclusiva per al subministrament d'aigua potable als usuaris finals.

Destacats