Puçol oferirà quatre dies d'activitats populars per a recuperar els actes suspesos per pluges

Guardar

557-actos-el-barrio-1
557-actos-el-barrio-1

La Penya Taurina El Barri organitza des de fa tres dècades una sèrie d'activitats populars per a tots els públics entorn dels seus dos dissabtes dedicats als bous al carrer. En aquesta edició, el divendres 20 van haver de suspendre's les activitats previstes per l'amenaça de pluja... però han aprofitat la seua segona setmana de festes per a oferir cinema taurí, cavalcada, jocs infantils, sopar popular i, per descomptat, els festejos taurins.

La setmana passada es van suspendre els actes previstos per al divendres, per la previsió de fortes pluges. Al final no va ploure, però «és impossible posar-se a organitzar una cavalcada a última hora, amb repartiment de confeti a cada carrossa, disfresses i tot el que comporta», explica Alfonso Ávila, portaveu de la penya que organitza els festejos.

Així que després de les reunions de coordinació i els consegüents permisos, la comissió organitzadora ha confirmat els actes programats per a la setmana del 24 al 28 de setembre, on s'han recuperat les activitats suspeses i s'ha modificat l'horari de les quals ja hi havia programats.El resultat: activitats per a tots els públics amb tancament taurí.

DIMARTS, 24

21.00: Sopar de sobaquillo.22.00: Cinema «Nou en aquesta plaça».

DIJOUS, 26

18.30: Jocs infantils (Travessera Escortxador).19.30: Xocolate.21.00: Sopar de sobaquillo.22.00: Cinema «El Litri i la seua ombra».

DIVENDRES, 27

19.30: Cavalcada.21.00: Sopar popular.

DISSABTE, 28

17.30: Desencaixonada dels bous Malsonant (Albarreal) i Bombardito (Núñez del Cuvillo). Solta de vaques del Saliner.24.00: Embolades
Destacats