Puçol incentiva la compra en comerços locals des de casa a través d'una pàgina web

Aquells comerços locals que ho desitgen poden oferir els seus productes, no sols per als veïns, sinó per a qualsevol persona interessada

Guardar

414-presentacion-web-comercio-2
414-presentacion-web-comercio-2

L'Ajuntament de Puçol, en col·laboració amb ACEP (Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol) ha posat en marxa una web que suposa un aparador a tothom per al comerç local: www.puçolcomerç.es.

Encara que va ser presentada a l'octubre, durant el mes de novembre els comerciants han estat aprenent a manejar les eines per a publicar cadascun els seus productes i ofertes. Un treball dur i que no es veu, però necessari per a posar en marxa, ara al desembre, aquesta nova aposta comercial.

Un gran centre comercial virtual en el qual pots trobar pràcticament de tot, buscant bé per botigues o bé per productes. «Ja tenim més de trenta comerços de Puçol amb les seues ofertes i continua pujant el número cada setmana», explica Mónica Novejarque, secretària d'ACEP. «Al cap d'un any treballant conjuntament amb l'ajuntament perquè aquesta proposta tirara avant, per fi podem oferir als nostres veïns dues maneres de comprar: directament en botiga o des de la seua casa i nosaltres li ho portem».

Per a animar als veïns de Puçol —que són el primer públic al qual es dirigeix la web, encara que qualsevol pot comprar en ella—, també s'ha posat en marxa un sistema de vals de 5 euros per a descomptar de la teua primera compra... una xicoteta ajuda per a animar a aquells que encara no tenen molt clar què és això de comprar per Internet.

«El gran avantatge és que pots comprar des de casa, però també resulta molt còmode efectuar un pagament únic amb targeta de crèdit: és igual quins productes i de quines botigues els compres, tu pagues tot junt i en una sola factura... és, d'alguna forma, el nostre xicotet Amazon local», assegura Elena Camarero, la regidora de Comerç.

El projecte, en el qual l'actual equip de Govern porta treballant més d'un any, per ser una reivindicació històrica del comerç local, s'ha accelerat amb l'actual situació de la Covid-19, que obliga els veïns a romandre més temps a casa. Una web multicomerç és una solució per a facilitar les compres i més quan els veïns saben que estan comprant en les mateixes botigues de sempre, al costat del seu domicili, en els comerços de Puçol... encara que sense eixir de casa.

Destacats