Fins al 30 de setembre, obert el termini d'inscripció per a les escoles esportives municipals

Guardar

399-escuela-balonmano-1
399-escuela-balonmano-1

El Palau d'esports estarà obert amb un ampli horari fins al dimecres 30, perquè els nous alumnes de les escoles esportives puguen realitzar la prematrícula. En alguns esports, els alumnes ja matriculats en cursos anteriors poden realitzar la renovació de la plaça directament amb els clubs i monitors amb els quals van treballar la passada temporada. Per als nous, el nombre de places varia en funció de les característiques de cada esport.

«No és igual un esport a l'aire lliure que un en el pavelló cobert i tampoc el que exigeix contacte entre els jugadors i el que es realitza a distància», recorda Fernando García, tècnic d'Esports. «Per això, tant la renovació d'antics alumnes com la preinscripció dels nous varia d'un esport a un altre. El més important ara és que tots donen les seues dades personals en aquesta primera fase i, si finalment queden inscrits, llavors es realitzaran tots els tràmits».

Les mesures de seguretat, com és lògic, són les protagonistes del nou curs en el Poliesportiu Municipal de Puçol. Per tant, la manera d'inscriure's i de desenvolupar-se els cursos també serà diferent.

No hi ha aeròbic ni cursos de natació, almenys mentre la situació no millore, per la qual cosa la piscina queda reservada només per al bany lliure i activitats d'alguns clubs.Els alumnes ja matriculats en anys anteriors en futbol sala, handbol, bàsquet i gimnàstica ho tenen fàcil: els tràmits els realitzen directament amb els seus monitors, per la qual cosa no han de passar pel pavelló cobert prèviament a realitzar gestions.

Els alumnes veterans dels altres clubs esportius han de passar a signar un butlletí d'inscripció amb les seues dades ja emplenades. També fàcil i ràpid.

I per als nous inscrits, el tràmit es redueix al màxim: una preinscripció en la qual només cal aportar les dades personals. Esperar que es realitzen els llistats en funció de les places disponibles i, si tot tira avant, serà el moment de realitzar la resta de tràmits.

«Tenim restricció d'aforaments en les instal·lacions, no sols durant el curs, a l'hora d'entrenar i jugar, també en aquests moments, per a sol·licitar plaça, per aquest motiu estiguem reduint al mínim les cues, els requisits i el temps per a realitzar tràmits», finalitza Fernando.

I també serà un tema a tindre en compte quan comencen les classes a l'octubre: cal evitar les aglomeracions dels pares acompanyant als menors al poliesportiu, un tema sobre del qual hem de ser conscients a l'hora de matricular als nostres fills. Aquest curs: esport sí, però amb seguretat.

Destacats