Festival de curts XS Puçol: cinema per a escolars i per a tots els públics

Guardar

festival puçol
festival puçol

Octubre és el mes del festival de cinema de Puçol, que compta amb tres seccions: una exprés, una altra autonòmica i l'última nacional. Enguany, la inauguració es realitza amb un homenatge a l'Institut de Secundària de Puçol i al seu professor Vicent Ribes, titulat Llavors. Durant el cap de setmana del 25 al 27, es projectaran un total de 20 curts a concurs, a més dels 13 curts expressos rodats el passat cap de setmana a Puçol.

Abans de les sessions oficials, es projecta una selecció especial per als alumnes dels col·legis públics (dimarts 22 a les 9.30 hores) i una altra per als alumnes de l'institut (dimarts 22 a les 13.00 hores), una forma ideal per a sembrar entre els més xicotets l'amor pel cinema dins de classe.

Del 25 al 27 d'octubre se celebra en l'Espai Jove la 8a edició del festival XS Puçol. Totes les sessions són gratuïtes i obertes als qui desitgen acostar-se.

El divendres 25, l'acte d'inauguració serà a les 19 hores, amb l'homenatge a les trajectòries de l'Institut i el professor Vicent Ribes, i la projecció del curtmetratge Semillas, amb assistència dels alumnes protagonistes, professors i la direcció del centre, els quals participaran en una tertúlia amb el públic en finalitzar la projecció.

Per a tancar les projeccions del divendres, serà la primera sessió a concurs, amb cinc títols de les diferents seccions.

El dissabte 26, hi haurà tres sessions a concurs, cadascuna amb una selecció de curts que sumen una hora de duració: a les 18.00, a les 19.15 i a les 20.30 hores.

I el diumenge 27, a partir de les 18 hores, tindrà lloc la projecció dels 13 curts expressos, lliurament de premis, projecció dels títols guanyadors i debat amb el públic.

Destacats