El 23 de març s'obri la inscripció per a Concilia la Pasqua a Puçol

Guardar

edicion anterior concilia pascua puzol
edicion anterior concilia pascua puzol

Arriben les vacances escolars d'abril i l'Ajuntament de Puçol posa en marxa la segona edició de Concilia la Pasqua: del 6 al 9 d'abril, de 9 a 14 hores, en el col·legi públic Lluís Vives, un programa de conciliació laboral per a les famílies que tenen fills escolaritzats entre 1r d'infantil i 6è de primària. Tot això per un preu de 20 euros. Les inscripcions es realitzen via telemàtica, a través de www.puçol.es, els dies 23 i 24 de març.

Quatre matins amb manualitats, jocs, tallers, contes i altres activitats, distribuïts en grups de deu alumnes i un monitor, en les instal·lacions del col·legi públic Lluís Vives, eixa és la proposta per al 6, 7, 8 i 9 d'abril en l'edició 2021 de Concilia la Pasqua.

Com és habitual en les propostes municipals, «una vegada finalitze el procés d'inscripció, si hi ha més de 60 sol·licituds, es farà una baremació, donant prioritat a tres criteris: estar empadronat o treballar a Puçol, que treballen els dos progenitors o que el sol·licitant siga família monoparental que treballa», recorda José María Esteve, regidor de Benestar Social.

Naturalment, per a posar en marxa el projecte s'han tingut en compte totes les mesures que garantisquen la seguretat dels participants en Concilia la Pasqua, que han sigut detallades en el document que s'entrega als sol·licitants en PDF.

Entre eixes mesures s'inclou l'entrada i eixida dels alumnes per diferents portes del col·legi, la presa de temperatura a l'entrada, la desinfecció de mans i sabates, la divisió de l'alumnat en grups de deu per cada monitor, la presència d'un monitor de suport, així com la desinfecció dels espais comuns (servicis) tres vegades cada matí.

«El que no s'ha contemplat en aquesta edició és oferir el servei de menjador ni l'escola matinera, per la qual cosa tot l'alumnat entrarà i eixirà a la mateixa hora: de 9 a 14 hores, encara que per les diferents portes del col·legi, per a evitar grups grans», finalitza el regidor.

Destacats