Comprar a Puçol, ara més fàcil amb la nova web «Puçol Comerç»

Guardar

382-jornadas-comercio-espai-jove-2
382-jornadas-comercio-espai-jove-2

L'Ajuntament de Puçol, en col·laboració amb l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP), posa en marxa una web en la qual tots els comerços de la població poden promocionar i vendre els seus productes. La nova pàgina serà presentada el dijous, 8 d'octubre, a les 14 hores, en l'Espai Jove. A l'acte estan convidats tant els comerciants de la població com els veïns que desitgen acudir.

La plataforma Puçol Comerç, realitzada per l'empresa Zona de Web, serà presentada per Juan Vicente Navarro, responsable del projecte i que està treballant en estreta col·laboració amb el Departament de Comunicació de l'Ajuntament.

Al costat de l'empresa seran presents en l'acte la regidora Elena Camarero i l'alcaldessa Paz Carceller, així com l'associació de comerciants i empresaris ACEP, tots ells seran els encarregats d'explicar aquesta iniciativa municipal en la qual estan col·laborant diferents departaments de l'Ajuntament (com a Comerç) tant en l'organització com el disseny de la pàgina.

«La idea va començar a forjar-se durant el confinament, quan vam posar en marxa Comerç a Casa, un directori de comerços en la web municipal on els comerços locals no sols oferien els seus productes, sinó que també te'ls portaven a casa», explica Elena Camarero, regidora de Comerç. «Aquesta nova plataforma de comerç és una prolongació d'eixa idea, en la qual convidem a tots els comerços de Puçol al fet que se sumen, ja que és una plataforma de promoció del comerç local, és el nostre Amazon particular».

L'objectiu és oferir als veïns una forma ràpida i còmoda de comprar al seu poble, fins i tot sense eixir de casa. És a dir, oferir les mateixes opcions que hui dia també podem trobar en les grans superfícies comercials: la compra per Internet.

Puçol Comerç permet la compra directa en els comerços locals que es vagen sumant a aquesta iniciativa municipal i, a més, tindrà ofertes i descomptes exclusius a través de la pàgina, per la qual cosa també pot resultar molt interessant per a veïns d'altres poblacions que desitgen adquirir productes d'empreses de Puçol.

L'acte de presentació, el dijous 8 d'octubre a les 14 hores, permetrà comprovar en l'Espai Jove la facilitat de maneig, les diferents seccions de la pàgina i les primeres ofertes disponibles.

Destacats