Aquesta es la programació de «Festa Segura 2021» en Puçol

Guardar

310-cartel-programa-2
310-cartel-programa-2
No ha sigut possible i un any més es traslladen les Festes Populars i Patronals de Puçol: tots els actes amb àmplia participació de veïns no es poden dur a terme i retarden a setembre de 2022, per tant els festers han d'esperar un altre any per a presentar el seu programa complet d'activitats.Enguany, després de la reunió d'Ajuntament, Confraria i Festers s'ha acordat realitzar una xicoteta programació, respectant les mesures sanitàries, batejada com Festa Segura.La necessitat d'evitar aglomeracions afecta els actes de major participació de les festes, ja siga en l'àmbit religiós (romeria al Cabeçol, processons), com les activitats dels festers (entrada de la murta, concerts) o la programació a càrrec de l'Ajuntament de Puçol (volta a peu, nit de paelles, cavalcada, actuacions musicals).Per això, s'ha apostat per la prudència i el respecte a les mesures sanitàries actuals, ajornant per segon any consecutiu els grans esdeveniments de la programació. Aquest mes de setembre el que sí que es realitzarà és una Festa Segura, amb actes de poca afluència on siga fàcil mantenir la distància i respectar totes les mesures de seguretat, inclòs l'ús obligatori de la màscara.Les Festeres i festers s'han encarregat d'organitzar quatre tornejos amb inscripció prèvia: truc, parxís, pàdel i galotxa. L'assistència de públic està permesa però amb limitacions.Per part seua, la Confraria de la Verge al peu de la Creu ha preparat una sèrie d'actes religiosos que se celebren exclusivament a l'interior de la parròquia, al mateix temps que augmenten l'horari d'obertura i el nombre de celebracions eucarístiques, per a facilitar que tots els veïns que ho desitgen puguen assistir.Finalment, l'aposta de l'Ajuntament segueix els paràmetres de les últimes activitats culturals programades a Puçol: concerts a l'aire lliure, en la plaça del País Valencià, gratuïts, amb inscripció prèvia, control d'accés, tots asseguts amb separació de cadires i màscara obligatòria.

Dimecres 1

22.00 h. Campionat de truc (plaça País Valencià).

Dijous 2

22.00 h. Campionat de parxís (plaça País Valencià).

Del divendres 3 al diumenge 5

19.00 h. Torneig de pàdel (poliesportiu).22.00 h. «Ultrarumba»: Tribut a Estopa (plaça País Valencià).

Dissabte 4

19.00 h. Trofeu de galotxa (carrer Castelló).22.00 h. «Musical Disney»: Gisela (plaça País Valencià).

Diumenge 5

09.00 h. Missa.11.30 h. Missa.22.00 h. «La Colla À Punt en ruta»: Dani Miquel, Ramonets i la Banda dels Feretes (plaça País Valencià).

Dilluns 6

17.00 h. Entrada de la murta, però sense acte al carrer.19.00 h. Res del rosari.19.30 h. Eucaristia.20.00 h. Litúrgia de vespres.

Dimarts 7

09.30 h. Església oberta de 9.30 a 13.00 i de 17 a 21 hores.20.00 h. Missa de la vespra de la festa.

Dimecres 8

08.00 h. Missa de Descoberta.12.00 h. Missa en honor a la patrona.20.00 h. Missa en honor a la patrona.19.00 h. Capella oberta.22.00 h. «Amb tu vaig aprendre»: Tribut a Luis Miguel (plaça País Valencià).

Dijous 9

12.00 h. Missa de les famílies.

Divendres 10

19.50 h. Missa dels difunts.

Arxivat a:

Destacats