Museros realitza una campanya amb motiu del Dia del Pare

Guardar

campaña dia del padre Museros
campaña dia del padre Museros

L'Ajuntament de Museros ha posat en marxa una campanya amb motiu de la celebració del Dia de Pare, una iniciativa enfocada a totes les edats, ja que fins als més menuts poden participar. La campanya està formada per un concurs infantil de dibuix, un concurs de fotografia i un sorteig per a aquelles persones que facen les seues compres en el comerç local.

El concurs infantil de dibuix i pintura convida que els més menuts plasmen com veuen al seu pare, i en funció de les edats, des dels quatre fins als tretze anys, s'agruparan en tres categories diferents. Hi haurà un total de 12 guanyadors i com a premi cadascun d'ells rebrà un lot didàctic valorat en 30 euros i una targeta valorada en 50 euros per a consumir en el comerç local.

L'altre concurs organitzat és el de fotografia, que anima als fills i filles a fer-se una foto divertida amb els seus pares. En aquesta ocasió, està en joc sis premis de 100 euros.

Finalment, la campanya proposa un sorteig de cinc targetes de 100 euros per a aquelles persones que realitzen les seues compres per al Dia del Pare en els establiments locals, i superen els 20 euros d'import, una acció realitzada amb la finalitat d'impulsar el comerç local.

"És una campanya dirigida a tota la nostra població, d'una banda convida que els fills i filles passen temps amb els seus pares i d'altra banda incentiva el comerç del municipi", ha comentat l'alcaldessa de Museros, Cristina Civera.

"Hem volgut realitzar aquesta campanya juntament amb CAMU Museros, l'Associació de Comerciants del nostre municipi, per a donar-los més suport si cap en aquests moments per ser un sector dels més perjudicats per les restriccions. També han col·laborat en aquesta campanya la regidoria d'Educació i Esports, la regidoria de Cultura i Promoció Lingüística, les dues falles de Museros, l'AMPA del CEIP Blasco Ibañez i Caixa Popular Museros", ha explicat el regidor de Comerç, Indústria i Majors, Juan José Carrión.

Les bases de tots dos concursos es poden consultar en la pàgina web de l'Ajuntament de Museros, i encara que inicialment es va posar com a data límit de participació el 22 de març, ara s'ha decidit allargar fins al dia 29 de març.

Destacats