Museros obri el termini per a presentar les sol·licituds al Pla Resistir d'ajudes amb dotació de més de 150.000 euros

Guardar

Ayuntamiento museros
Ayuntamiento museros

L'Ajuntament de Museros es va sumar fa una setmana a la resta de municipis adherits al Pla Resistir impulsat per la Generalitat Valenciana, i amb el qual s'ajudarà als sectors més afectats per la pandèmia del coronavirus: comerç, turisme, hostaleria i oci nocturn, indústries culturals, instal·lacions esportives i sector econòmic festiu.

Les ajudes van dirigides principalment a treballadors autònoms i pimes que s'hagen vist afectats per la pandèmia. El municipi compta amb un total de 156.823 euros per a la concessió d'ajudes a persones autònomes, i microempreses de la localitat dedicades a l'hostaleria i restauració, a activitats turístiques o a activitats culturals i recreatives.

Aportant dels seus fons propis l'Ajuntament de Museros invertirà 23.523,45 euros d'aquesta totalitat, un 15%. El 85% restant és aportat per la Diputació de València el 22,5% i per la Generalitat Valenciana el 62,5%

"Des de l'Ajuntament de Museros continuem ajudant i recolzant a tots els nostres negocis que s'han vist greument afectats en aquesta pandèmia, i gràcies a aquestes ajudes podran fer front a part de les seues despeses corrents. És el moment que totes les institucions ens impliquem i treballem unides en un únic sentit, ajudar als qui més el necessiten", ha comentat l'alcaldessa de Museros, Cristina Civera.

Les bases del Pla Resistir van ser aprovades per unanimitat de tots els partits polítics en el ple que va tindre lloc el dia 4 de març de 2021. I un dia després, el 5 de març de 2021, el termini de presentació de sol·licituds va quedar obert, fins al pròxim 24 de març. Les sol·licituds hauran de presentar-se preferentment per via telemàtica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Museros. En cas contrari haurà de demanar-se cita prèvia.

Destacats