Museros lliura la Creu de l'Ordre al membre de la Guàrdia Civil Cristian Lacalle

Aquest distintiu agraeix el compromís del tinent amb la ciutadania muserenca

Guardar

Entrega de la creu de l'ordre de Museros
Entrega de la creu de l'ordre de Museros

Dissabte passat, 25 de setembre, l'alcaldessa de Museros, Cristina Civera, va fer lliurament de la Creu de l'Ordre d'Isabel la Catòlica al tinent de la Guàrdia Civil Carlos Cristian Lacalle Marquina, en un acte que va tindre lloc en el Saló de Plens de l'Ajuntament davant membres de la corporació municipal i familiars del reconegut.

De manera simbòlica, a través d'aquest distintiu, l'Ajuntament de Museros i els veïns i veïnes del municipi, demostren la seua gratitud pels serveis prestats al membre de la Guàrdia Civil pertanyent a la comandància de Massamagrell.

En paraules de Civera: "Cristian Lacalle ha demostrat ser un professional distingit, amb capacitat de lideratge mitjançant la coordinació de diferents operatius, fins al punt de superar la seua obligació com a treballador i obtenint uns excel·lents resultats en les seues operacions".

Després afegia que "com a alcaldessa de Museros és tot un honor presidir aquest tipus d'actes i agrair, mitjançant el lliurament simbòlic d'aquesta Creu, els serveis oferits pel tinent".

El consistori afirma que es compromet a seguir la mateixa línia d'enteniment i col·laboració amb la Guàrdia Civil, ja que és la seua obligació garantir el benestar de la ciutadania de Museros.

 

Arxivat a:

Destacats