L’Ajuntament de Museros llança un missatge de tranquil.litat davant el brot detectat al municipi amb 4 casos dins d’un mateix nucli familiar

Guardar

ajuntament museros
ajuntament museros

L'Ajuntament de Museros informa que la Conselleria de Sanitat i Salut Pública de la Generalitat Valenciana ha comunicat, oficialment, l'existència d'un brot de la Covid-19 al nostre municipi en els últims dies. Aquest brot correspon a un mateix nucli familiar amb un total de 4 persones infectades, però aquestes ja estan aïllades i s'han activat tots els protocols sanitaris corresponents per fer front aquesta situació.

Per aquesta raó, l'Alcaldessa de Museros, Cristina Civera, vol traslladar a tots els veïns i veïnes, un missatge de tranquil·litat i calma perquè "la situació està totalment controlada per les autoritats sanitàries". No obstant això, "no s'ha de baixar la guàrdia i cal que se seguisca respectant les recomanacions de la nova normalitat, i actuant amb cap, precaució i responsabilitat".

D'altra banda, l'Ajuntament també activitat els protocols municipals i intensificarà les tasques rutinàries de desinfecció dels carrers, parcs, dependències i serveis municipals, que es porten a terme des del principi de l'emergència sanitària, per a frenar el contagi i la propagació de la Covid-19. Així com la difusió pels canals oficials d'informació d'utilitat per seguir amb la prevenció i higiene. Per això, davant els rumors i especulacions es demana consultar únicament fonts oficials, així com difondre informació vertadera i contrastada per evitar confusions entre la població.

A més, es recomana continuar amb les mesures de prevenció i higiene marcades per les autoritats sanitàries per evitar la transmissió del virus com l'ús obligatori de la mascareta per a tota la població major de 6 anys, excepte casos especials, a espais oberts o tancats d'ús públic, la distància de seguretat interpersonal mínima d'1,5 metres, així com una bona i continua higiene de mans.

Des de l'Ajuntament es vol donar les gràcies a cada u dels veïns i de les veïnes pel seu esforç i comportament durant aquests mesos, així com a tots els sectors essencials com el personal sanitari o les forces de seguretat que han estat i estan al peu del canó.

Destacats