Montcada comptarà amb 12 docents més per al nou curs escolar

Educació reforça la plantilla de professors i mestres de la localitat a més d’inversions addicionals en els centres

Guardar

aula infantil ep
aula infantil ep

Les escoles i instituts de Montcada comptaran amb 12 professors i mestres addicionals per a reduir les ràtios i prestar una atenció més personalitzada als alumnes. Així ho ha anunciat el portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Montcada, Álvaro Gonzalvo, qui també ha informat que la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha invertit 93.285€ en els centres educatius de la localitat.

"Aquests fons s'utilitzaran perquè els col·legis i instituts puguen adaptar-se a les noves situacions derivades de la pandèmia del coronavirus, a través de la compra de nou mobiliari, material de protecció o la realització de xicotetes obres", ha explicat el regidor valencianista.

A aquestes mesures se li sumen els 34.647€ extres que rebrà Montcada per a la realització d'activitats extraescolars amb l'objectiu de reforçar l'activitat educativa, cultural i esportiva dels xiquets i xiquetes del municipi. Així mateix, la Conselleria que dirigeix Vicent Marzà ha garantit la seguretat en els centres educatius a través del Pla de Prevenció i Protecció per al curs 2020-2021, a més d'establir un màxim de 20 alumnes per aula fins a quart de primària.

"La seguretat dels xiquets i xiquetes de Montcada és el primer, i la Conselleria d'Educació, dirigida per Compromís, ha fet els deures perquè l'inici del curs escolar es done en les millors condicions possibles. Som l'única comunitat amb un pla consensuat entre professors i sindicats i això demostra l’esforç realitzat i la bona faena del conseller Marzà", ha conclòs Álvaro Gonzalvo.

Destacats