Degusta els productes de l'horta en Menja't Meliana

Una setmana gastronòmica amb moltes activitats i en la qual vuit restaurants fan les delícies dels més sibarites

Guardar

Meliana_mejat
Meliana_mejat

Meliana està celebrant la seua primera Setmana Gastronòmica sota el nom de Menja't Meliana. Esta iniciativa, promoguda per l'Ajuntament de la localitat i la Marca Productes de L'Horta de Meliana posa a l'abast de tot el públic vuit prestigiosos restaurants i una infinitat d'activitats per a promoure l'ús i consum dels productes de l'horta valenciana.

Esta localitat de l'Horta Nord compta amb una de les hortes més productives dels voltants de València pel que Menja't Meliana cerca donar a conéixer la rica gastronomia que amb els diferents productes que en estes terres es conreen es poden elaborar. Amb un menú de 25 euros per comensal, vuit prestigiosos restaurants han confeccionat les seues cartes per a l'ocasió amb els millors plats de temporada i les seues diferents especialitats. Tot açò regat amb Vins de Denominació d'Origen València.

Tot aquell que ho desitge pot reservar la seua taula en algun dels restaurants participants. Cafè Gurugú, Ca Xoret, Napicol, Ca Pepico, El Xiulet, Barraca Toni Montoliu, Bar Avinguda i El Racó preparen durant estes jornades gastronòmiques els seus menús especials el que suposa un luxe a l'abast de tots.

Des de la Marca Productes de L'Horta de Meliana s'està promovent l'ús i consum dels productes de l'horta és per açò que durant esta setmana gastronòmica s'estan realitzant un fum d'activitats paral·leles com a xarrades sobre agricultura, alimentació i restauració, activitats de sensibilització i una paella gegant.

Amb esta iniciativa, des del Consistori se cerca potenciar el turisme donant a conéixer la rica gastronomia de Meliana així com la seua horta. La Marca Productes de L'Horta de Meliana es va crear amb l'objectiu d'acostar i connectar tant als productors com als consumidors i prescriptors. Encara resta el cap de setmana per a gaudir de Menja't Meliana, una iniciativa que ha arribat per a quedar-se.

Destacats