Pep Galarza: "Valorem el nostre patrimoni cultural i artístic perquè puguen gaudir d'allò que nosaltres gaudim cada dia"

Massamagrell té el privilegi de ser l'última parada en la Ruta del Grial

Guardar

Foto massamagrell
Foto massamagrell

Massamagrell, última parada del Grial. Esta població de l'Horta Nord té el privilegi de ser l'última parada en la Ruta del Grial poc abans d'arribar a la seua destinació final, la Catedral de València. Molts són els encants que la població encapçalada per Pep Galarza ha d'oferir a tots aquells que transcorren per esta interessant ruta que recorre el mateix trajecte que va realitzar el Sant Calze fins a la seua actual ubicació. Gastronomia, patrimoni, cultura, festes tradicionals i la seua gent és la que fa diferent a Massamagrell.

La Ruta del Grial és la que ha portat a Massamagell a acudir a Fitur per segon any consecutiu. Molt per ensenyar, molt per descobrir. "Massamagrell forma part de la Ruta del Grial i, gràcies a l'Agència Valenciana de Turisme, i l'aposta que des de les institucions es fa podem acudir a Fitur a mostrar la relació del nostre municipi amb la Ruta del Grial, alhora que fem valdre el nostre patrimoni cultural i artístic perquè tinguen l'oportunitat de gaudir d'allò que nosaltres gaudim cada dia", assenyalava després de la presentació de la Ruta del Grial en Fitur l'alcalde del municipi Pep Galarza. Amb ganes de saber més de la Ruta del Grial i Massamagrell? Descobreix-ho de la mà de Pep Galarza.

Arxivat a:

Destacats