Massamagrell, un dels municipis guanyadors en els Premis FVMP al Bon Govern

El premi es rep gràcies a la campanya de l'Orgull 'També volem ser lliures'

Guardar

Ayto Massamagrell(1)
Ayto Massamagrell(1)

A la fi del 2020 la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) va posar en marxa la quarta edició dels Premis FVMP al Bon Govern, uns guardons dirigits a les bones pràctiques municipals i que tenen com a objectiu prioritari promoure la qualitat de les polítiques públiques en l'àmbit local.

Aquests guardons són una plataforma per a fer visible la posada en marxa de polítiques que potencien i milloren el desenvolupament local i rural, les manifestacions culturals, les polítiques d'ocupació, l'ús del valencià en l'administració local, la sostenibilitat del territori o la millora de la salut pública, entre altres com el foment de la igualtat i la integració de les persones.

Aquest últim aspecte és el motiu pel qual l'Ajuntament de Massamagrell va decidir presentar la campanya de l'Orgull 'També volem ser lliures' difosa l'any passat en les xarxes socials amb motiu del Dia de l'Orgull LGTBI.

Després de la presentació de candidatures i la seua avaluació per part de la comissió, ahir 29 de març, la FVMP donava a conéixer en les seues xarxes socials les iniciatives guanyadores d'aquesta quarta edició, entre elles la campanya de Massamagrell, que rep el premi en la categoria de Divulgació i protecció de drets i llibertats.

"Agraïm enormement aquest reconeixement que se'ns ha atorgat. Amb aquesta campanya, igual que les campanyes de la resta de municipis, pretenem tindre uns governs responsables, oberts i que escolten les necessitats socials", comenta l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

D'altra banda, la regidora d'Igualtat, Araceli Munera, expressa "estic molt contenta i satisfeta amb el resultat d'aquesta campanya. Per a mi aquest premi no sols dona visibilitat a l'objectiu de la campanya, sinó que també reflecteix el treball de tota la gent que s'ha bolcat en ella".

Els altres municipis premiats han sigut Canet, Vistabella, Bigastro, Silla, Onda, Cheste i Altea.

Destacats