Massamagrell transversalitza la lluita contra la violència de gènere amb activitats per a totes les edats

L'alcalde Paco Gómez incideix en què aquestes accions es realitzen dirigides a l'educació i la conscienciació

Guardar

Massamagrell25N   Programacion A4
Massamagrell25N Programacion A4

El municipi de Massamagrell iniciava ahir un programa d'activitats per a commemorar el 25 de Novembre, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona. I ho fa amb un programa amb el qual espera arribar a tots els sectors de la societat, amb activitats dirigides a tots els públics.

Concretament, tal com destaca l'alcalde Paco Gómez, es realitzaran activitats dirigides a l'educació i la conscienciació, entre altres accions, apostant "per organitzar activitats molt diverses però totes elles per a conscienciar a la població en aquest tema". Araceli Munera, regidora d'Igualtat, espera que aquesta iniciativa "tinga una gran acollida en la població, però sobretot que servisca a moltes dones en el seu dia a dia".

Les activitats van començar fa unes setmanes amb un taller d'inserció laboral per a dones en risc d'exclusió i xarrades en l'IES per a l'alumnat d'FP sobre bretxa salarial, a més de la campanya de vídeos publicada en les xarxes socials.

Una setmana d'activitats

Les activitats planificades per l'Ajuntament per a aquesta setmana van començar ahir i finalitzaran el dissabte 27. En la primera jornada tenia lloc el dia de l'espectadora projectant-se "Una joven prometedora" en el Centre Cultural.

Les activitats continuaran hui amb "Consentimiento no siempre es deseo", una xarrada sobre sexualitat i consentiment per a la joventut entre 14 i 30 anys, que serà a les 18 hores en el Centre Cultural.

A més de les activitats educatives, es realitzarà un acte institucional, que tindrà lloc el mateix dijous 25 a les 18 hores en la plaça de la Constitució, sota el lema: "Massamagrell sempre en lluita contra la violència masclista i de gènere".

Durant el cap de setmana, també es podrà gaudir de diferents activitats. El divendres 26 a les 18 hores en el Centre cultural es presentarà el llibre "No me obligues" de Susana Gisbert i posteriorment, es farà un acte de lliurament dels beneficis del llibre "Habitaciones de paso" a l'associació Alanna.

La programació finalitzarà amb el curs d'autodefensa per a dones, un curs que es desenvoluparà en el matí del dissabte 27 en el centre juvenil entre les 10 i les 13 hores.

Amb aquestes accions i totes les activitats programades per al 25N, Massamagrell transversalitza la lluita contra la violència de gènere.

Arxivat a:

Destacats