Massamagrell tanca la setmana de la dona amb una obra teatral

Guardar

acto 8M massamagrell
acto 8M massamagrell

L'Ajuntament de Massamagrell s'acomiada de la setmana de la dona 2021 que enguany ha portat el lema "Massa masclisme, Massamagrell pel feminisme". En commemoració del Dia Internacional de la Dona, el municipi ha organitzat per a aquesta setmana del 8 al 13 de març una sèrie d'activitats per a fomentar la lluita feminista.

El programa d'activitats que s'ha organitzat ha inclòs cinema, teatre, xarrades en línia, lectura del manifest i exposició de fites del feminisme, el XII Concurs de cartells Carmen Tamarit, i l'estrena d'un vídeo que es publicarà en les xarxes socials aquesta mateixa vesprada. També en l'IES s'han realitzat xarrades i tallers, i en els col·legis contacontes, tot relacionat amb aquest dia. El municipi tancarà la setmana de la dona amb l'obra teatral de Núria Vizacarro, que tindrà lloc demà 13 de març a les 18.30 hores en el centre Cultural.

Massamagrell ha estat durant tota la setmana commocionada pel terrible esdeveniment que va succeir aquest mateix dilluns 8 de març, quan un home va agredir brutalment a la seua exparella, que hui dia continua recuperant-se a l'hospital. A més, la setmana passada moria Toñi Pérez, presidenta de l'Associació de la Dona del Barri de la Magdalena. Tots dos successos van ser esmentats en l'acte institucional que va organitzar el mateix Ajuntament el dia del 8M a les 12 hores.

"Aquesta edició del 8M ha estat marcada per una agressió de violència de gènere, un acte que ha sigut condemnat des de l'Ajuntament de Massamagrell. Des d'ací continuem impulsant mesures per a evitar aquest tipus de situacions que no haurien de donar-se ni ara ni mai", ha comentat l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

"Totes les activitats han sigut ben acollides per la població, i volem agrair a totes les persones que han sigut partícips d'aquesta campanya i dedicat uns minuts a demostrar la lluita feminista. Insistisc, que és necessari continuar educant a la joventut sobre la violència de gènere, així com oferir ajuda a les víctimes que la pateixen", ha aclarit la regidora d'Igualtat, Araceli Munera.

Destacats