Massamagrell sorteja 10.000 euros entre la gent que compra en els comerços del poble

A la iniciativa, que es va impulsar amb l'objectiu de fomentar les compres en el comerç local, es van adherir 140 comerços de la població

Guardar

massamagrell NdP sorteo 10.000 euros comercio
massamagrell NdP sorteo 10.000 euros comercio

L'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, i la presidenta de l'Associació de Comerciants de Massamagrell, Esther Crespo, van realitzar divendres passat, 8 de gener, el sorteig corresponent a la campanya de Nadal "Compra a Massamagrell, ara més que mai, comerç local".

Una campanya organitzada per l'Associació de Comerciants de Massamagrell en col·laboració amb l'ajuntament, que pretenia animar, als veïns i veïnes de Massamagrell, a comprar en els establiments del municipi per a així fomentar el comerç local.

En l'acte, que va ser transmés en directe a les 18.00 hores a través del perfil de Facebook de l'Ajuntament de Massamagrell, es van sortejar 121 targetes de compra per un valor total de 10.000 euros, i que queden repartits en una targeta de 1.000 euros, dues targetes de 500 euros, vuit targetes de 250 euros, deu targetes de 100 euros, i 100 targetes de 50 euros, totes elles per a gastar en els 140 comerços adherits a la campanya de promoció del comerç local, abans del 31 de desembre de 2021.

Les persones guanyadores d'aquest sorteig poden dirigir-se, des de hui, i fins al pròxim 11 de febrer, al departament d'alcaldia, situat a l'ajuntament, i aportar la papereta premiada. Allí se'ls prendran les dades corresponents i se'ls explicaran el procediment a seguir per a rebre el seu premi.

L'alcalde de Massamagrell i regidor de Comerç, Paco Gómez, ha felicitat les persones premiades i ha assenyalat que "des de l'ajuntament es continuarà fent costat al comerç local amb aquestes iniciatives tan beneficioses per a l'economia del nostre municipi. El que s'ha buscat en aquesta campanya ha estat una retroalimentació per al comerç, ja que les persones premiades hauran de gastar les quantitats rebudes, comprant de nou en els comerços adherits".

El llistat amb la relació de números i premis ja està disponible per a ser consultat en les xarxes socials de l'ajuntament.

Destacats